Dylan vil bli Idol-dommer

The Times they are a' Changin'

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bare en måned etter at Dylan skapte røre blant fansen for å ha solgt seg til en reklamekampanje for klesmerket Victorias Secret, er det duket for nye kontroverser. Representanter for Dylan-leiren skal ha kontaktet «American Idol»'s britiske sjef Nigel Lythgoe, med beskjed om at ikonet ønsker å sitte i dommerpanelet kommende sesong.

At mannen som, mer eller mindre frivillig, er blitt galionsfiguren for den autonome singer-songwriter-tradisjonen nå skal være med på å smi fram ultra-kommersielle idoler, er nok en bitter pille å svelge for mange.

For de allerede idol-frelste kan imidlertid Dylan vise seg som et friskt innslag i panelet. De syrlige kommentarene til Thomas Strzelecki og Jan Fredrik Karlsen kan lett blekne sidestilt med ordsmedens skarpe tunge.

For Dylan-fansen vil idol-programene bli en gylden mulighet til å komme den aldrende stjernen nærmere inn på livet. Dylan gir sjelden intervjuer, og har en tendens til å svare kryptisk på spørsmål om egen personlighet.

American Idol blir stadig mer populært i USA. Også ex-Beatle Paul McCartney skal ha uttrykt interesse for en plass i dommerpanelet. Den siste tiden har også stornavn som Quentin Tarantino og Elton John delt ut slakt og ros til de unge håpefulle.

GAMMEL DOMMER: At Dylan ønsker å bruke tiden og cred'en sin på å være dommer i «American Idol» overrasker nok mange.
UNGT IDOL: Bob Dylan fant seg dårlig til rette med idol-kultusen han ble utsatt for tidlig i karrieren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer