Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Bob Dylans hjemmeside oppdatert med Nobelprisen

Dylans team bryter tausheten om Nobelprisen

Bob Dylans har fortsatt ikke uttalt seg, men nå er hans offisielle hjemmeside oppdatert med teksten «Vinner av Nobelprisen i litteratur».

TAUS PRISVINNNER: Bob Dylan har ennå ikke kommentert Nobelprisen som han ble tildelt i forrige uke. Foto: REUTERS/Ki Price/File photo     TPX IMAGES OF THE DAY
TAUS PRISVINNNER: Bob Dylan har ennå ikke kommentert Nobelprisen som han ble tildelt i forrige uke. Foto: REUTERS/Ki Price/File photo TPX IMAGES OF THE DAY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag forrige uke ble det kjent at Bob Dylan (75) er årets vinner av Nobelprisen i litteratur, men siden har det vært helt tyst fra rockelegenden.

I går annonserte Svenska Akademien at de har gitt opp å få tak i Bob Dylan.

Nå melder NTB at beskrivelsen av boka «The Lyrics: 1961-2012» er blitt oppdatert med Nobel-teksten mandag. Dette er et av svært få livstegn fra Dylan-leiren siden prisen ble kunngjort 13. oktober.

Tidligere har Dylans offisielle Twitter- og Facebook-kontoer nevnt nomineringen. Musikeren selv har imidlertid foreløpig enda ikke kommentert at han får litteraturprisen.

Det er ikke helt uvanlig at prisvinnerne ikke er å få tak i umiddelbart etter kunngjøringen, men at de forholder seg tause så lenge er uvanlig.

Det er foreløpig uvisst om Dylan vil komme til Stockholm for å motta prisen den 10. desember, og Svenska Akademien har uttalt at de tar høyde for at 75-åringen ikke dukker opp.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!