Justin Bieber i Telenor Arena:

Dynket norske Mona (26) i vann

Justin Bieber avsluttet nok en gang en norgeskonsert på fuktig vis. 

BLAUT FINALE: Justin Bieber ga sin norske danser en ekstra god klem etter endt konsert - før han dynket henne i vann til tonene av superhiten «Sorry», som på godt norsk oversettes til «unnskyld». Om stuntet var en henvisning til fjorårets skandalekonsert i Oslo vites ikke. Foto: Inga Iberg Hanstveit / Dagbladet
BLAUT FINALE: Justin Bieber ga sin norske danser en ekstra god klem etter endt konsert - før han dynket henne i vann til tonene av superhiten «Sorry», som på godt norsk oversettes til «unnskyld». Om stuntet var en henvisning til fjorårets skandalekonsert i Oslo vites ikke. Foto: Inga Iberg Hanstveit / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kanadierens konsert på Chateau Neuf i fjor gikk inn i den bieberske historieboka, da artisten rasende forlot scenen etter kun få låter.

Den gang skal vannsøl på scenen ha vært medvirkende årsak til den kjappe exiten.

FORLOT SCENEN: Justin Bieber ble sint og forlot scenen på Chateau Neuf i Oslo under konserten i oktober i fjor. Video: Niklas Barli / NRK P3 / Privat / Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Bieber later imidlertid ikke til å ha vannskrekk, all den tid han i kveld lot scenen i Telenor Arena bli dynket med vann under siste låt.

Til tonene av superhiten «Sorry» fosset vann ned på scenen, slik at både Bieber og danserne hans ble klissvåte.

Norsk flagg på brystet

22-åringen avsluttet konserten med å klemme alle danserne sine, og spesielt elleville ble publikum da turen kom til norske Mona Berntsen (26), som er en av danserne på den enorme «Purpose»-turneen.

Berntsen var iført en hvit t-skjorte med det norske flagget på, og da Bieber hørte jubelbruset fra publikum ga han sin norske danser en ekstra lang klem.

Deretter la han henne ned på scenegulvet, og dynket henne i vann sammen med de andre danserne.

Totalt var 24 000 publikummere til stede i Telenor Arena i kveld for å se Biebers show.

I morgen gjentar han prestasjonen foran nye 24 000 publikummere, før turen går videre til Finland og Helsinki, der han også skal gjøre to store konserter.

Dyr smak

Tidligere i dag avslørte Dagbladet artistens krav til oppvartning bak scenen.

HYSTERISKE FANS: Justin Bieber ga fansen det lille ekstra på fredag, og vinket til dem som avskjed etter konserten i Telenor Arena. Video: Inga Iberg Hanstveit / DagbladetVis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Blant annet kom det fram at Bieber krever godterifri sone, men at han mer enn gjerne vil ha tequila til tusenvis av kroner.

Ikke alle hadde det like gøy under kveldens konsert. Lillestrøm-kvinnen Sovar Amin skrev i en sms til Dagbladet at hun følte situasjonen foran scenen var kaotisk, og fortalte at flere hadde besvimt.

Politiet sa imidlertid til Dagbladet at det ikke var kaos, og at de ikke hadde fått melding om at noen hadde besvimt - men fortalte at flere hadde blitt hentet ut av publikumsområdet for å få luft og vann.

DEDIKERTE FANS: Justin Bieber- konserten begynte klokka 20 i kveld. Mange ivrige fans ventet i regnet i god tid før konsertstart. Video: John Terje Pedersen / DagbladetVis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer