Dyr i drift

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Terning3 Norsk dokusåpe. Premiere på TV2 i kveld kl. 20.00. Syke dyr i hovedrollene, Trude Mostue mer tilbaketrukket. TV: Det store trekkplasteret i «Dyrlegene» er Trude Mostue, men i første episode av tolv er det en fåmælt basset ved navn Duncan som stjeler showet. Duncan er født lang i maska, men han ser ekstra slunken ut i dag og «moren» Corinne frykter at hunden har spist en stein og fått forstoppelse. Dyreklinikken i Sandvika vurderer operasjon. Deretter kommer et ektepar fra Eidsvoll innom med det søte ekornet Cæsar, som de tror har fått lus. Samtidig, et sted i Asker, er Mostue på besøk hos barnefamilien Lunde for å finne ut om de egner seg for å adoptere to nusselige kaniner.

Operasjon Duncan

Men andre ord, det er dårlig gjort å be en TV-anmelder mene noe om dette. Bare den hjerteløse vil si noe negativt om en slik forsamling av pelskledd uskyld. Kaninene ser spørrende inn i kamera, og tenker trolig: «Hva skjer, her’a? Er det ikke audition først?»

Så da får vi i stedet vurdere regien, som er helt på det jevne, omtrent like tam som pasientene, og de er som nevnt ikke helt i form. Duncan må som ventet under skalpellen og blir «hospitalisert» i et par døgn. Han er stjerna. Kanskje dukker han opp på «Senkveld» for å bidra til synergieffekten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer