Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Dyr sprekk

Mick Jaggers eventyr med supermodellen Luiciana Morad ble en dyr fornøyelse. En sprukket kondom kostet Mick ekteskapet, hjemmet og minst 130 millioner kroner.

Det gjør nok ikke saken bedre at både Luiciana og hans eks-kone Jerry Hall åpenlyst står fram og forteller om rockestjernens umettelige lyst på sex.

- Jeg er vitne til hva en sprengt kondom kan føre til, sa Luiciana Morad i et brasiliansk tv-show mens parets sønn, Lucas, satt og hørte på i studio.

- Til vanlig er Mick svært opptatt av å beskytte seg, men kondomet sprakk da vi dyrket vill sex på en romantisk, gresk ferieøy, fortsatte hun.

Ekskona Jerry Hall snakker også åpent ut om det havarerte ekteskapet og Micks sexliv. Hun flyttet fra ham da det ble kjent at han hadde hatt et forhold til supermodellen.

- Jeg synes synd på ham. Seksuelle utskeielser har gjort livet hans til et rot. Han må få orden på det, og jeg ønsker ham lykke til.

RESULTATET: Luiciana og sønnen Lucas, et resultat av «vill sex» med Mick Jagger.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media