Dyrhaug i 2013: «Jeg skal aldri slutte!» Nå gir han seg likevel

Men har ikke fått sparken fra «Beat for beat».

SAMMENLIKNET SEG MED LETTERMAN: Men nå har både Ivar Dyrhaug og den amerikanske talkshowkongen abdisert - selv om Dyrhaug for under to år siden proklamerte at han aldri skulle slutte. Foto: Dagbladet/NTB Scanpix
SAMMENLIKNET SEG MED LETTERMAN: Men nå har både Ivar Dyrhaug og den amerikanske talkshowkongen abdisert - selv om Dyrhaug for under to år siden proklamerte at han aldri skulle slutte. Foto: Dagbladet/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ikke før har vi tatt inn over oss at Knut Nærum er ute av «Nytt på nytt», så varsler en annen stayer fra NRKs gullrekke at hans tid er ute.

Til tross for et sitat i store typer på forsiden av Dagbladet Magasinet i september 2013 - for under to år siden - der programlederen utbasunerer at han aldri skal slutte, kom i går meldinga om at høsten vil by på Ivar Dyrhaugs siste «Beat for beat»-programmer.

Han har holdt på i 17 år og laget over 300 utgaver av sangquizen.

- Det sitatet var ment som humor fra min side. Å si at man aldri skal slutte er jo som å si at man aldri skal dø, understreker 66-åringen i dag.

Tenkt i ti år - Hvis jeg ikke husker feil refererte jeg til David Letterman i det intervjuet. Når han kunne holde på så lenge, hvorfor skulle ikke jeg? Men nå har jo selv Letterman gitt seg, så da får vel jeg også gjøre det, sier han.

Til tross for NRKs foryngelsesprosjekt er ikke Dyrhaug blant dem som har trengt et vennlig dytt ut av tv-ruta.

- Han har ikke fått sparken, absolutt ikke. Men han har nok vært i en prosess, og signaliserte at han ville gi seg for et års tid siden. Da ble han overtalt til å bli, sier NRKs kommunikasjonssjef Hilde Ebeltoft-Skaugrud.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer