- Dyrt å være meg

Anna Nicole Smith trenger masse penger for å være seg selv, men hun nekter for at hun giftet seg med en 90 år gammel milliardær fordi han var rik.

- Det er veldig dyrt å være meg. Det er utrolig de tingene jeg må gjøre for å være meg, fortalte Anna Nicole Smith i retten i Houston i går skriver Reuters.

Retten er satt for å avgjøre hvem som får hva etter Smiths ektemann Howard Marshall II, som var god for over 14 milliarder kroner. Marshalls sønn gikk til sak mot enka Smith fordi han mente hun kun giftet seg med hans pappa for pengene.

Men i over 4 måneder har den tidligere playboymodellen hardnakket hevdet hun giftet seg av kjærlighet.

Ikke forelsket i kroppen

- Det var ikke en jeg elsker kroppen din-kjærlighet, det var mer som en dyp takk for at du dro meg opp fra det bunnløse hullet jeg befant meg i, sier Smith.

Og først oppe av det hullet tok hun for seg av ektemannens oljemillioner. 100 000 kroner i uka gikk det med når Smith skulle underholdes. Og dama brukte pengene på kjoler og sko til ukentlige filmpremierer.

Kjærlighet ved første pupp

Pin-up modellen Anna Nicole traff sin eldre ektemann da hun danset på en toppløsbar i Houston, Texas. Hun hevder at Marshall kom til live da hun danset for ham.

- Han spratt opp og tok meg på brystene og fikk oss begge i trøbbel, fortalte Smith i retten.

Men til tross for den spesielle starten på forholdet, ventet Smith to år før hun sa ja til å gifte seg. Først ville hun skape seg et navn selv.

Men tilslutt måtte hun gi tapt for kjærligheten. I 14 måneder var hun gift med mannen som elsket henne for den hun var, skal vi tro playboydama fra filmen «Den nakne pistol».

<B>DYR I DRIFT:</B> Anna Nicole Smith sier det er dyrt å være henne.
BARMFAGER:</B> Smith startet karrieren som toppløsdanser.
PREMIERER:</B> Pengene gikk med til kjoler og sko for ukentlige filmpremierer.
KJÆRLIGHET:</B> De giftet seg av kjærlighet, selv om aldersforskjellen var stor. Og han var rik.