Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

EA dropper spill til Wii?

- Vil heller satse på «blockbusters».

|||Da Electronic Arts-sjef John Riccitiello i fjor lovet bot og bedring etter mange års utvikling av «møkkaspill», innrømmet han samtidig at selskapet hadde neglisjert Nintendos Wii-konsoll.

Siden den gang har EA pumpet ut en rekke Wii-titler, som «Boom Blox»-spillene til Steven Spielberg, treningsspill og mye annet av variererende kvalitet.

Nå kan det virke som om pipen har fått en annen lyd. Til Edge forteller EA Montreal-sjef Alain Tascan nå at studioet, som hittil har levert Wii-spill som «Boogie» og «Skate It», men også Xbox 360- og PS3-spillet «Army of Two», nå vil satse for fullt på «blockbusters»:

- Wii-markedet er litt uforutsigbart om dagen. Vi kommer til å se hvordan julesesongen gjør det. Selv om vi har gjort det bra med Wii-spillene, vil vi fokusere på store, blockbuster-aktige spill. Det betyr ikke at vi vil forlate Wii helt, men som studio vil vi være klare til nye utfordringer, sier Tascan til Edge.

Tascan utelukker ikke et nytt «Army of Two-»spill etter at det kommende «The 40th Day» er ute av døra.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media