Eamon

Usjarmerende jypling!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CD: Det er selvfølgelig alltid hyggelig at folk finner opp nye musikksjangere og -uttrykk. Men når nitten år gamle Eamon fra Long Island kommer trekkende med sin nyutklekkede ho wop , ja, da er det bare å finne fram klypa med salt.

Selv beskriver han musikken sin som en blanding av hip hop, doo-wop og hoes (horer). I virkeligheten avslører debutalbumet «I Don't Want You Back» at han egentlig er et enmanns boyband med tilløp til Tourettes syndrom. I tillegg til å rakke ned på det han anser som dårlige kvinnfolk, peprer han låtene med klein crooning og uoriginale ukvemsord. På «I'd Rather Fuck With You» reduserer han til og med Bootsy Collins «I'd Rather Be With You» til en infantil gutteromsdrøm. Det høres nesten ut som om han har kopiert et gammelt New Kids On The Block-album. Men istedenfor å synge baby og please , har han byttet det ut med hoe og fuck you . Usjarmerende.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer