Earle treffer igjen

Steve Earle har laget sin mest politiske plate.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

CD: I forkant av USAs viktigste presidentvalg noensinne, maner han til revolusjon - og vil med det sikkert provosere mange amerikanere. Men da USA ble en fri nasjon med egen grunnlov i 1776, var det et resultat av det som kalles «The American Revolution».

Earle følger derfor bare opp en lang amerikansk tradisjon. Men - han slår også fast at det er en del ting som ikke er som det skal i «the land of the free». Earle slåss på barrikadene mot dødsstraff og landminer - og mot George W. Bush.

Advarer

I sine linernotes advarer Earle presidentens guvernørbror mot mer tull under Florida-valget: «We're watching YOU, Jeb»!

«The Revolution Starts ...  Now» er en naturlig oppfølger til «Jerusalem» (2002). Med The Dukes i ryggen, og tospannet Earle og Ray Kennedy (The Twangtrust) i produsentstolen, er det musikalske farvannet kjent. Det betyr rock med countryelementer, i en naturlig linje fra opprørsplata «Copperhead Road» (1988) til tittelsporet som åpner og avslutter plata. Earles revolusjon er enkel; den handler om at alle skal ha det de trenger, at håpet kan vinne over frykten og at man følger sitt eget hjerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer