Eddie ut av rekka går...

- Men det gjør jeg med stil.

ET TRØSTENS ORD: «Stjernekamp»-mentor og norsk countrylenende Ottar «Big Hand» Johansen gir Eddie Guz et trøstens ord på vei ut. Foto: Jacques Hvistendahl
ET TRØSTENS ORD: «Stjernekamp»-mentor og norsk countrylenende Ottar «Big Hand» Johansen gir Eddie Guz et trøstens ord på vei ut. Foto: Jacques HvistendahlVis mer

FORNEBU (Dagbladet): Det holdt i tre uker for Eddie Guz. Lørdag kveld forlot hun/han «Stjernekamp».

Det ble mye følelser.

I tillegg til de faste dommerne Mona B. Riise og Thomas Felberg, var Ottar «Big Hand» Johansen kveldens country-mentor.

«Internasjonal stjerne» Den første til å felle en tåre, var Mona B. Riise etter at Mo hadde framført kveldens første låt - «en religiøs opplevelse», som hun uttrykte det.

Mo sang seg sikkert til neste uke - det gjorde ikke Eddie.

Kveldens største kompliment kom fra Ottar «Big Hand» Johansen og gikk til Reidun Sæther: - Du kan bli en internasjonal stjerne.

-Ut med stil Det b le Carburetore-vokalisten Eddie som måtte forlate Stjernekamp-skuta. HAn var kalr for flere seilas, men han overbeviste ikke NRK-seerne med sin country-låt.

EN LURING: Jørn Hoel avsluttet med å kurtisere dommer Mona B. Riise. Foto: Jacques Hvistendahl
EN LURING: Jørn Hoel avsluttet med å kurtisere dommer Mona B. Riise. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer

- Jeg går ut med stil, sa Eddie til Dagbladet etter sending.

- Hadde jeg gjort en dårlig opptreden, ville jeg følt det verre. Jeg gjorde mitt beste og det var bra, så jeg er fornøyd, sa Eddie.

Har kost meg Han går ikke ut i arbeidsledighet. Bandet hans, The Carburetors, er snart aktuell med ny plate. Eddie skal også sluttføre sin soloutgivelse også.

- Men jeg skulle gjerne vært videre - har kost meg skikkelig.

- Denne gjengen er fantastisk. Og så skulle jeg gjerne ha sunget musikal - ja, jeg skulle gjerne vært med på alle de ulike sjangerne, sa han.

Eksamen i «cowboymusikk» Ulike sjangere står på menyen for hver uke. Lørdag var det eksamen i «cowboymusikk», der den med dårligst karakter røy ut. Sesongen begynte lørdag 13. september med 50 og 60-tallsrock - uten av noen ble sendt hjem.

Forrige lørdag var det funk som sto på dagsorden, og da var det Unni Wilhelmsen som røk ut.

De to andre som fikk færrest stemmer sist lørdag var Nora Foss al-Jabri og Anita Skorgan. Denne gangen var det Jørn Hoel og Raylee som hanglet seg videre med færrest poeng.

Klarte de å levere troverdighet, innlevelse og formilde følelsene og inderligheten som kjennetegner sjangeren? Her kan du lese hva Dagbladets anmelder mente om kveldens ni deltakere og hvordan de presterte.

PÅ GRÅTEN: Det ble sterkt for Reidun Sæther, som fikk kveldens største kompliment av mentor Ottar «Big Hand» Johansen: - Du kan bli en internasjonal stjerne.
PÅ GRÅTEN: Det ble sterkt for Reidun Sæther, som fikk kveldens største kompliment av mentor Ottar «Big Hand» Johansen: - Du kan bli en internasjonal stjerne. Vis mer