«Effekten er langt ifra så sjokkerende som Lady Gaga hadde ønsket»

Blod, stripping og tårer i ny video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hun skal ha for at hun prøver, men det er lite av det Lady Gaga (27) gjør om dagen som virkelig sjokkerer.

Nylig slapp den eksentriske artisten en video kalt «An Artpop Film Starring Lady Gaga» for å promotere albumet «Artpop».

Til tross for at videoen inneholder både nakenhet, tårer og blod, spørs det om den faktisk får folk til å sperre øynene opp.

Ikke første gang Hun har gjort det før. Verken blod eller nakenhet er Gaga-nytt.

27-åringen stilte opp naken og usminket på forsida av V Magazine. Nylig viste hun seg også splitter naken i en treningsvideo, for å samle inn penger til performancekunstneren Marina Abramovic (66).

«Vi har sett det før», skriver den britiske avisa Daily Mail, og fortsetter: «Effekten er langt ifra så sjokkerende som Lady Gaga hadde ønsket».

Albumet «Artpop» ble sluppet tidligere denne måneden og fikk terningkast fire av Dagbladets anmelder.

- Føler meg lettere «Mens albumet altså ikke byr på de samme generiske hitfrieriene Gaga-fans har blitt skjemt bort med, føles «ARTPOP» som et steg nærmere personligheten og imaget hun har bygget opp siden gjennombruddet i 2008 - med en langt mer troverdig tilnærming til avant-garden hun hele tiden higer etter», heter det blant annet i anmeldelsen.

Til tross for at albumet gikk inn på den amerikanske topplista Billboards førsteplass, har det ikke solgt mer enn 258 000 eksemplarer ifølge Daily Mail.

I den nye videoen forklarer Lady Gaga meningen bak «Artpop»:

- Albumet er en feiring. Smerten min eksploderer ut i elektronisk musikk, det er tungt, men etter at jeg lytter til det blir jeg glad igjen, jeg føler meg lettere, sier hun.

Lady Gaga er heller ei den første som tar i bruk sex og nakenhet i håp om at det vil selge plater. I Kanye Wests nyeste musikkvideo, har kjæresten Kim Kardashian kastet klærne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer