Eggen, Torgrim

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Manhattan (sakprosa) 2007
  • Trynefaktoren (roman) 2003
  • Pynt (roman) 2000
  • Larmen og vreden (fakta) 1999
  • Den nye Dylan (roman) 1997
  • Internett for tvilere (guide) 1996
  • Hilal (roman) 1995
  • Gjeld (roman) 1992

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer