Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Egil Hegerberg med ordre til Kristopher Schau: - Stikk den inn i rumpa mi, din jævla feiging

Ungdomskompisene Egil Hegerberg og Kristopher Schau ser tilbake på deres mange påfunn i ukas podkast.

(Dagbladet): - Jeg tror den ene bussturen hjem fra Roskilde er mitt favorittminne, sier Kristopher Schau til musiker Egil Hegerberg, kjent fra blant annet Bare Egil Band og Black Debbath.

Sistnevnte er denne uka er gjest i podkasten «Alt du sier er feil, Espen», sammen med Espen Thoresen og Kristopher Schau på Dagbladet.no.

I denne episoden, diskuteres flere pussige påfunn Schau og Hegerberg har gjort opp igjennom åra, helt siden de gikk sammen på videregående skole.

Den kan du høre øverst i saken.

Ga hverandre stikkpiller - Min samboer på denne tida hadde halsbetennelse og fikk Paralgin forte stikkpilleform, som vi tok med til Roskilde, fordi jeg tenkte vi kunne få bruk for det, starter Schau med å fortelle.

- Av eller annen grunn fant vi på å ta det før bussturen, fortsetter Hegerberg.

Han hadde da visstnok ønsket at Schau skulle dytte en av pillene opp i baken hans. Det endte med latter og banneord.

- Han lå på ryggen og holdt seg rundt anklene som en liten baby og bannet, og ropte «stikk den inn i rumpa mi, din jævla feiging» til meg, sier Schau, som skal ha ledd så mye at han tisset på benet til kompisen.

- Det er vel ikke så ulikt det alle andre driver med, sier Egil Hegerberg til Dagbladet.

Interne utfordringer Inne på samme tema, spør Thoresen om utfordringene Schau og Hegerberg har hatt innad i bandet Gartnerlosjen, som opprinnelig ble etablert da de gikk på videregående.

En gang bestemte bandet seg for å skru bilens varmeapparat på full guffe, da de kjørte fra Lillehammer til Kristiansand. På et tidspunkt bestemte de seg for å sitte nakne i bilen, inkludert bilens sjåfør - broren til Hegerberg,

- Da vi kom til en bomstasjon og måtte betale, bestemte Egil seg for å sette seg på fanget til broren - kliss naken - for å betale gjennom vinduet, forteller Schau.

- Det husker jeg ingenting av, sier Hegerberg mens han ler.

Ba om mindre penger Hegerberg får også spørsmål av Schau om han noen gang kunne hatt en vanlig jobb igjen.

«Bare Egil» svarer ved å fortelle at han er vant til å ha det «slapt og godt og tjene masse penger», og at han en gang ba om 5-10 000 mindre enn det han ble tilbudt for en jobb på Øyafestivalen.

Egil Hegerberg med ordre til Kristopher Schau: - Stikk den inn i rumpa mi, din jævla feiging

Dette var for å matche de «dårligere» tilbudene han fikk fra andre på den tiden.

- Jeg er i en ekstremt heldig stilling, sier Hegerberg til Dagbladet.

- Men det er ikke alle musikere i Norge som lever luksusliv. Jeg har det veldig godt sånn sett, påpeker han.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling