Egner, Thorbjørn

Bibliografi:

• Den nye barneboka (barn) 1941

• Truls og Kari: en liten bok for

store og små (barn) 1941

• Truls og Kari kommer til den store

byen (barn) 1942

• Truls og Kari i den store digre

skauen (barn) 1943

• Jumbo som dro ut i verden (barn) 1943

• 1-2-3: telleboka (barn) 1943

• Gamle hus i Vågå (dokumentar) 1943

• Gamle hus i Rauland (dokumentar) 1945

• Hesten, kua og de andre (barn) 1945

• Da Per var ku (barn) 1946

• Karius og Baktus (barn) 1949

• Tretten viser fra barnetimen (sangbok) 1951

• Klatremus og de andre dyrene i

Hakkebakkeskogen (barn) 1953

• Folk og røvere i Kardemomme by (barn) 1955

• Tommy og elefanten (barn) 1958

• Lesebøker (15 ulike, for folkeskolen)

1958 bokmål, 1959 nynorsk

• Bamsefar og andre viser fra barnetimen (sangbok) 1971

• Kaptein Sorte Bill og andre viser (sangbok) 1973

• Gode venner (utdrag fra lesebøkene for annet

og tredje skoleår) 1987

• Barna i Humlegata (barn) 2000

• Ola-Ola på Heia (barn) 2000

• Ola-Ola og barna på Heia (barn) 2000

• Sommer på Heia (barn) 2000