Du leser nå Dagbladet Pluss
- LITE KONFLIKTER: Vokalist Jan Toft sier han aldri har spilt med noen som har så godt miljø som Vamp. Fra venstre: Bjørn Berge, Kjetil Dalland, Odin Staveland, Øyvind Staveland, Jan Toft og Lars Eirik Støle. Foto: Nina Hansen
- LITE KONFLIKTER: Vokalist Jan Toft sier han aldri har spilt med noen som har så godt miljø som Vamp. Fra venstre: Bjørn Berge, Kjetil Dalland, Odin Staveland, Øyvind Staveland, Jan Toft og Lars Eirik Støle. Foto: Nina Hansen Vis mer

- Egoistisk karrierevalg

Vamp har underholdt det norske folk i over tjue år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er mye enklere å spille i band enn å være i forhold, sier vokalist Odin Staveland til Dagbladet og fortsetter: - Det er en litt egoistisk karriere.

Dagbladet møter folkrockbandet Vamp på et utested i Oslo. De er aktuelle med sitt 10. album og er klare for en ny turné. Gjennom 25 år som band er det blitt mange kvelder og helger på veien.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer