Eia og Giertsen sammen om Knausgård-oppsetning

Komikerduoen skal sette opp «Min Kamp».

GRAVER I KNAUSGÅRD:  Nadina Bouhlou, Thorbjørn Harr og Harald Eia under høstlanseringen på Nationantheatret i dag. Foto: Anders Grønneberg
GRAVER I KNAUSGÅRD: Nadina Bouhlou, Thorbjørn Harr og Harald Eia under høstlanseringen på Nationantheatret i dag. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det blir ikke noe direkte dramatiseringa av bokserien, men snarere en forestilling om fenomenet Knausgård, sier informasjonrådgiver ved Nasjonalteateret, Kirsti Ellefsen, til Dagbladet.

Under Nasjonalteaterets vårlansering i formiddag blir det kjent at en av forestillingene på teatrets vårprogram vil være basert på forfatter Karl Ove Knausgårds bokserie «Min kamp».  Forestillingen har også fått samme tittel som den omstridte serien.

Komikerduo Bak forestillingen står de ikke ukjente komikerne Thomas Giertsen og Harald Eia, som henholdsvis skal ha regien og skrive manus.

Også Harald Eias kjæreste, Nadina Bouhlou, skal bidra som manusforfatter.

- Vi skal grave litt i mystikken bak Knausgård. Vi kommer til å stille spørsmål som hvorfor gråter Knausgård. Det skal vi finne ut av, sier Bouhlou.

Forestillingen skal ikke hente handlinger fra den seks binds lange bokserien om Knausgårds liv, men tar opp mye av tematikken fra de omstridte bøkene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer