Eia på moten

Ved hjelp av veteran Harald Eia gjør Robert Stoltenberg solid comeback som Kiki Sørums våte drøm på NRK1 i kveld. Det er klart for det hysteriske quizshowet «Copacabana».

I «Åpen post» for et år siden fikk vi det aller første møtet med moteekspert Yngve Freiholt (Robert Stoltenberg).

Spørreshow

Men først nå har NRK-ledelsen innsett hans potensial, og det har resultert i «Copacabana». Kveldens program ble tatt opp i går, med Grete Roede og Kari Jaquesson som gjester.

Programmet er lagt opp som et spørreshow, uten pengepremier, der «to av landets peneste og vellykte kvinnelige kjendiser konkurrerer mot to mannlige arbeidere som krever uniform», ifølge reklamen.

- Morsomt

I går møtte damene to karer fra Sagene brannstasjon.

- Det er morsomt å være tilbake på skjermen, sier Robert Stoltenberg, som for ti år siden var å se på NRK med tvillingbror Harald i popprogrammet «Panorama».

Eia-manus

Harald Eia er programmets manusforfatter, og ønsker seg foreløpig ikke tilbake foran kamera. Selv om han gjorde en veldig god jobb med å varme opp publikum i går.

- Nei, jeg er ikke spesielt sulten på å jobbe som programleder igjen nå. Det er veldig gøy å skrive manus. Uvant å ikke skrive for andre enn meg selv. Det var kanskje litt mye Vibeke Sæther i manus ennå? undrer Eia.

SAMMEN FOR MOTEN: Harald Eia er manusforfatter og Robert Stoltenberg motekongen Yngve Freiholt i NRK1s nye humorshow «Copacabana»