Eidem, Odd

Bibliografi:

  • Diktere i landflyktighet 1937
  • Uten fane : roman 1939
  • Segerstedt-en mann mellom øst og vest 1946
  • Varm aske 1947
  • Fuglen som aldri sang 1947
  • Spillet om Bly-Petter 1947
  • Fransk visitt i Sovjet 1952
  • Chianti og levertran 1953
  • Min kvinne! : lystspill 1956
  • Det norske språk fra uke til uke 1956
  • Hvem er forræder? 1957
  • Kefir og chianti 1958
  • Guds gjøglere 1960
  • Sett fra Sirius 1963
  • Sett fra min plass 1965
  • Zikzak 1967
  • Jeppe Jansens giraff 1969
  • Det fjerde øye 1971
  • Kala 1971
  • Flaskepost 1973
  • Mer enn tre tusen mil- 1974
  • Karjol 1975
  • Pizzicato rundt sak nr 81211-75 1976
  • Tilskueren 1976
  • Goddag og adjø til 19 herrer 1977
  • Fløyten og orgelet 1978
  • Cruise 1978
  • Pieter og jeg 1979
  • Ute på veiene 1980
  • Under appelsintreet 1981
  • Generalene 1981
  • Morgen i Dibonne 1982
  • Con amore 1983
  • Kall meg Frognertrikken! 1984
  • Arons roser 1985