Einar Hålien slutter i Bergens Tidende

Blir programredaktør i Schibsted.

(Dagbladet.no): Etter 11 år som sjefredaktør slutter nå Einar Hålien i Bergens Tidende.

Det informerte han ifølge BT.no selv om på et allmøte i redaksjonen tidligere i dag.

I en pressemelding fra BT-konsernet kommer det fram at Hålien blir programdirektør i Schibsted. Der vil han få ansvar for en nyetablert prosjektorganisasjon som skal arbeide med kontinuerlig forbedring i Schibsteds mediehus.

- Selv om det er med tungt hjerte jeg slutter i BT, synes jeg tidspunktet er det rette for å ta en ny utfordring. Schibsteds ambisiøse satsing på systematisk arbeid med kontinuerlig forbedring er noe av det mest spennende jeg kan tenke meg å ta ansvaret for, sier Hålien i pressemeldingen.

Styreleder i Bergens Tidende, Jan Einar Greve, sier det er med beklagelse han har mottatt oppsigelsen fra Einar Hålien, og at styret i Bergens Tidende kommer til å drøfte prosessen med å finne Håliens etterfølger på sitt neste møte, den 17. september.

SLUTTER: Einar Hålien har vært redaktør i Bergens Tidende i 11 år. Nå ser han fram til å ta nye utfordringer på strak arm i Schibsted. Foto: ANDERS GRØNNEBERG
SLUTTER: Einar Hålien har vært redaktør i Bergens Tidende i 11 år. Nå ser han fram til å ta nye utfordringer på strak arm i Schibsted. Foto: ANDERS GRØNNEBERG Vis mer
Einar Hålien slutter i Bergens Tidende