Einmal kommt die Liebe

Jentene i Einmal kommt die Liebe er tre rare blomster i norsk musikkflora som serverer spennende skillingsviser og tripphopp-kabaret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I ti år har Einmal kommt die Liebe vært tro mot sin ytterst vridde variant av skillingsviser, kabaret, tango og sigøynermusikk. Bandet debuterte med «Skjebnen er ugrei» i 1991, og først nå foreligger oppfølgeren.

I tillegg til de kjente og nevnte innslagene har jentene fått hjelp og inspirasjon av Bugge Wesseltoft. Han er et teknojazzhode uten grenser som tar jentene inn i et univers vi kjenner hos bla Portishead. Vi møter dem i et gatekryss der skillingsviser og tripphopp kolliderer. Personlig kunne jeg ønske mer tripphopp & Bugge og mindre kabaret.

Tekstene kunne neppe vært skrevet av menn. Det er hverdagspoesi: hjerte, smerte og ironi. Hvis du først aksepterer det teatralske uttrykket, så er det en spennende og ikke minst annerledes popplate.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer