-  Ekkelt å våkne til kritikkene

Kjartan Salvesen sier som andre artister som blir slaktet av anmelderne: -  Det er folket som er det viktigste for meg. I går kom de unge jentene til ham, for å få klem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): I går fikk debutalbumet hans to og tre på terningene i de største avisene.

-  Det var litt ekkelt å våkne til kritikkene i dag tidlig. Jeg ble ikke akkurat overrasket, men uansett hvor mye en forbereder seg på at det kan gå slik, så er det litt kjipt å lese det i avisene.

Varme klemmer

Det sa Kjartan Salvesen til Dagbladet i går ettermiddag, etter å ha varmet opp stemmen på en stor scene på Torgallmenningen i Bergen, og godt plassert ved et bord i platebutikken like ved. Han var klar for å signere plater og gi varme klemmer til småtøsene i Bergen, og en del tilreisende ungdommer.

-  Dagen er blitt atskillig bedre etter hvert. Bergenserne har hjulpet meg godt. Det er veldig gøy med den store interessen her, sier Idol-vinneren, og ser mot en kø som rekker langt ut av butikken.

Helene Huseklepp (15) ventet en halv time på at Kjartan skulle åpenbare seg foran henne. Hun kjøpte plate, fikk autograf og en varm og god klem.

-  Gleder oss

-  Han er god til å klemme, og veldig flink til å synge. Jeg har ikke fulgt med så veldig mye på Idol, men han vant i alle fall fortjent. «Standing Tall» er veldig bra. Nå skal jeg høre på resten av plata. Og i kveld skal vi stå foran scenen for å applaudere ham når han spiller her på Torgallmenningen, sier Helene Huseklepp. Hun hadde reist fra Leirvik på Stord sammen med venninnen Katrine Ø. Dale for å få nærkontakt med Kjartan Salvesen og andre artister fra VG-lista Topp 20. De hadde ikke fått med seg slakten fra anmelderne i gårsdagens aviser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer