Eks-Diva snytt for honorar

Eks-Diva Helene Sommer har fremdeles ikke fått pengene hun skulle hatt for en opptreden 18. april i år. 12000 kroner skylder arrangøren henne. Hun er ikke den eneste artisten som ikke fikk betalt. Også Porno-Tanya ble snytt for honoraret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg føler meg lurt. Det går ikke an å behandle artister på denne måten, sier Helene Sommer.

Sommer, Great Garlic Girls, Tanya Hansen og flere norske og utenlandske DJs var hyret inn til en opptreden på Rockefeller 18. april i år.

Utilgjengelig

Arrangør Morten Strømberg lovte artistene kontant betaling samme kveld som de opptrådte. Men Sommer fikk ingen penger. I tillegg la hun ut for honoraret til danserne hun hadde med seg.

- Jeg og flere av de andre artistene ventet helt til Rockefeller stengte, men Strømberg hadde ingen penger å gi oss. Til slutt skrev vi en kontrakt hvor han garanterte å betale meg 12000 kroner innen 22. april. Siden har jeg ikke sett ham, sier Helene Sommer. Dagbladet har sett kontrakten. Helene Sommer har prøvd å komme i kontakt med Strømberg på flere telefonnummer, mobil og faks uten å lykkes. Dagbladet har også forsøkt å nå Strømberg for å få en kommentar, men han er ikke tilgjengelig.

Skuffet

I likhet med Helene Sommer er Tanya Hansen skuffet over måten Strømberg har behandlet henne på.

- Jeg gjorde ham en bekjentskapstjeneste og opptrådte billigere enn normalt. Vi har felles kjente fra Jessheim, så jeg ville være grei. Da er det ekstra irriterende å bli lurt på denne måten, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer