Eks-livvakt fengslet

Siktet for ran og kidnapping.

(Dagbladet.no): Et sentralt vitne i saken mot Michael Jackson sitter nå på en celle i Clark County Detention Center, skriver The Las Vegas Sun.

Vitnet, Chris Eric Carter (25), er siktet for væpnet ran og kidnapping. Carter ble arrestert i Las Vegas 19. februar, etter å ha ranet matvarebutikken Jack in the Box. Han truet en ansatt, Mary Aceves, med pistol og tok henne med seg.

Politiet skal ha funnet begge like etter den ubehagelige episoden og Carter skal ikke ha skadet kvinnen.

Jobbet som livvakt

Carter jobbet som livvakt for Michael Jackson i perioden august 2002 til august 2003. Han skal ha jobbet for Jackson i perioden Jackson angivelig skal ha seksuelt misbrukt den da 13 år gamle gutten.

Carter skal ha sagt at han aldri så Jackson antaste tenåringen, men forklarer i sin vitneforklaring at han flere ganger så Jackson drikke alkohol sammen med guttene.

Tjuefem-åringen skal i fjor ha tilstått til politiet at han så Jackson og en tenåring drikke alkohol fra en brusboks på et fly fra tidlig i 2003.

Han skal ha sagt at han så flypersonalet helle noe som så ut som vodka oppi boksen.

Carter har også bekreftet at Jackson omtalte alkohol som «Jesus juice».

- Jesus drakk vin, så vi bør gjøre som Jesus, skal Jackson ha sagt.

Livvakten skal også ha vitnet om at barna som sov over hos jakcson som regel skal ha sovet i stjernens seng sammen med ham. I sin vitneforklaring skal Carter ha innrømmet at barna som var på besøk hos Jackson ofte drakk alkohol.

- det var ofte de bare tok nøklene til vinkjelleren og trakk frem akkurat det de hadde lyst på. Etterpå gikk de opp for (å drikke sammen med jackson, skal Carter ha sagt i vitneforklaringen sin hos politiet.

Ved ankomst: Her ankommer Michael Jackson rettssalen i dag sammen med moren og faren.