Eks-«Spice Girl» gjør som Miley Cyrus i sexy musikkvideo

Danser med halvnakne menn og teddybjørner.

LETTKLEDD: I den tidligere «Spice Girls»-stjerna Geri Halliwells nye musikkvideo, «Half of me», danser hun med lettlkedde menn og teddybjørner, og videoen blir sammenlignet med Miley Cyrus sin skandaleopptreden på MTV Video Music Awards tidligere i høst. Foto: Stella Pictures
LETTKLEDD: I den tidligere «Spice Girls»-stjerna Geri Halliwells nye musikkvideo, «Half of me», danser hun med lettlkedde menn og teddybjørner, og videoen blir sammenlignet med Miley Cyrus sin skandaleopptreden på MTV Video Music Awards tidligere i høst. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Geri Halliwell ble verdenskjent da hun slo igjennom med den britiske pop-gruppa «Spice Girls» på midten av nittitallet. Hun har i ettertid gitt ut tre soloalbum, og det siste kom ut i 2005.

Nå, åtte år senere, er den 41 år gamle tidligere superstjerna tilbake med en ny singel som har fått tittelen «Half of me». I låtas tilhørende musikkvideo kaster veltrente menn klærne, mens Halliwell selv danser rundt med digre teddybjørner -ikke så ulikt Miley Cyrus' skandaleopptreden på MTV Video Music Awards tidligere i høst.

Ble slaktet Ifølge Daily Mail holdt Halliwell i begynnelsen av måneden en minikonsert under det australske «The Footy Show» for å presentere sin nye singel, men tilbakemeldingene var nok ikke slik hun hadde håpet:

«Det er utrolig hvor dårlig Geri Halliwell var på The footie show, det var flaut. lol», skrev en seer på Twitter, mens en annen sammenlignet artisten med Miley Cyrus:

«Geri Halliwells fremførelse av sin nye «sang» på The Footie Show er det pinligste jeg har sett siden Mileys stunt.»

Selv om det er lenge siden Halliwell har gitt ut musikk har hun på ingen måte holdt seg unna rampelyset. Hun har flere ganger vært gjestedommer i sangkonkurransen «X-Factor» i Storbritannia, og i år har hun vært en av hoveddommerne i «Australia's Got Talent». Hun har også gitt ut barnebøker, spilt i filmer og designet klær i tiden etter at Spice Girls ble oppløst i 2000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer