Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Eks-Spice i «Terapi»

Geri Halliwell, krydderjenta som forlot Spice Girls, er klar for «Terapi». Det skal hun tjene over 13 millioner kroner på.

Det er den britiske tabloiden Sun som melder at Geri Halliwell nå skal ta skrittet over i filmens verden. Hun skal spille en pasient som innleder et forhold til doktoren sin.

«Therapy» skal regisseres av David Green, som tidligere har hatt ansvaret for blant annet «Buster», den tildels beryktede filmen som hadde Phil Collins i hovedrollen. Halliwells debutfilm rapporteres å ha et budsjett på rundt 100 millioner norske kroner. Den skal filmes i London.

Gari Halliwell har hatt moderat suksess med sitt første soloalbum utenfor England, men i hjemlandet fikk hun en førsteplass med singelen «Bag It Up».

Hun er også kjent for sitt engasjement for FN.

PÅ FILM: Geri Halliwell
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling