Eks-«Top Gear»: Slik blir kveldens show i Stavanger

Clarkson, May og Hammond er i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

STAVANGER/OSLO (Dagbladet): Samme dag som nyheten kom om at Jeremy Clarkson har takket nei til BBCs snuoperasjon og tilbud om å få tilbake jobben som programleder for «Top Gear», Storbritannias mest populære tv-program om bil, er 55-åringen i Norge sammen med sine kolleger James May (52) og Richard Hammond (45).

De skal holde fire liveshow på Sørmarka arena i Stavanger fredag, lørdag og søndag.

Står friere - Sammenlignet med da de var i BBC, står de nå på egne bein og er friere i forhold til hva de sier, opplyser showets kreative direktør Rowland French til Dagbladet via den norske arrangøren.

Showene ble opprinnelig annonsert som «Top Gear live» og avlyst da det ble klart at Clarkson hadde fått sparken fra BBC etter å ha vært i håndgemeng med programmets produsent - en hendelse som kom på toppen av en serie kontroverser rundt den frittalende programlederen de siste åra.

Deretter ble showene satt opp igjen, men med alle referanser til «Top Gear» og BBC fjernet. Showet heter nå «Clarkson, Hammond og May Live».

- Nå kan de være råere og fremstår tilnærmet likt slik de er, sier French.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer