Eksamenstips

Vil du lykkes på norskeksamen? Lurer du på hva sensor kommer til å legge vekt på, hvordan du skal disponere tiden riktig og skrive en best mulig oppgave? Fortvil ikke - her får du råd og tips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mye kan avgjøres ved hjelp av en god sluttspurt. Her hjelper vi deg med dine siste forberedelser til norskeksamen og gir deg rådene som kan løfte eksamenskarakteren din til himmels?

Karin Fossum er norsk- og historie lærer på Bjørknes privatskole i Oslo, og har undervist i ca 20 år. Som lærer ved Bjørknes har hun vært med på fått god erfaring med hvilke grep elever kan gjøre i eksamensoppkjøringen for å oppnå best mulige karakterer.

Bør du kladde? Er det lurt å disponere? Hvordan komme igang? Hvor lang skal en innledning være? Nå har du sjansen til å få svar på alt du lurer på og kanskje litt til.

Onsdag 28. mai svarer Karin Fossum på spørsmål om norskeksamen.

Warning: main(/www/dagbladet/www.dagbladet.no/ssi/nettmote-367573.txt): failed to open stream: No such file or directory in /www/dagbladet/www.dagbladet.no/kultur/2002/04/29/367573.html on line 219

Fatal error: main(): Failed opening required '/www/dagbladet/www.dagbladet.no/ssi/nettmote-367573.txt' (include_path='.:/local/lib/php:/www/dagbladet/pear/lib') in /www/dagbladet/www.dagbladet.no/kultur/2002/04/29/367573.html on line 219

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer