Eksen raser

- Han skylder meg 900 millioner kroner, raser Pavarottis ektefelle gjennom 35 år. Nå slapper tenoren av med sin 29-årige sekretær.

Adua Veroni hadde ikke tenkt å blåse seg opp i media da Luciano Pavarotti forlot henne i 1996 - til tross for at han foretrakk sekretæren - og til tross for lange runder i retten. Men nå har Pavarotti vært så gjerrig at hun velger å stå fram.

- Han har alltid trengt en syndebukk. Det var jeg i 40 år, og han har tydeligvis ikke funnet en ny, sier fru Veroni til Milan-avisen Corriere della Sera i dag.

Hun fikk nok da Pavarotti nok en gang gikk ut og beskyldte henne for å være en blodsuger. Til Bild am Sonntag klagde tenoren over at eksfruen ruinerte ham økonomisk. Flere medier har anslått at Pavarotti har unnlatt å betale henne rundt 900 millioner kroner - som retten har fastslått at hun har krav på.

Pavarotti er nå 65 år - og kjæresten Nicoletta Mantovani er 29. På spørsmål hvorfor dette plutselige utbruddet, svarer Veroni:

- Hvis du hadde forlatt kona di etter 35 år, nektet å betale underholdsbidrag, kastet dritt og prøvd å framstille deg selv som offeret, ville du da gå rundt å klage over at du har et dårlig forhold til ekskona?

35 ÅRS EKTESKAP: Kona Adua var med på oppturen til verdens mest kjente tenor - og det mente retten hun skulle ha betalt for.
<B>FALT FOR 25-ÅRING:</B> Italieneren falt for sin 36 år yngre sekretær.