Margrethe Salvesen

Eksen til Arfan Bhatti mener hun ble slått ned fordi hun er muslim og kvinne

Margrethe Salvesen anklager «ekstreme krefter på høyresiden» for vold. Skriver politisk bok om sitt eget liv.

VÅKNET I BLODBPØL: Politiet etterforsker en voldshendelse utenfor hjemmet til Margrete Salvesen, ekskjæresten til islamisten Arfan Bhatti. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VÅKNET I BLODBPØL: Politiet etterforsker en voldshendelse utenfor hjemmet til Margrete Salvesen, ekskjæresten til islamisten Arfan Bhatti. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GARDERMOEN (Dagbladet): For litt over to uker siden våknet Margrethe Salvesen (46) i en blodpøl rett utenfor sitt eget hjem, øst i Trondheim sentrum. Hun ble funnet utenfor inngangsdøra av dattera, som tok et bilde av mamma og ringte 112. Salvesen vet ikke hvor lenge hun lå der.

- Alt er svart, og hukommelsen er helt borte. Fra jeg går ut av bilen mellom klokka 18.30 og 19 og til en stund etterpå. Jeg vet ikke hvem som gjorde dette, eller hvorfor. Datteren min var så klart helt fra seg og livredd, sier Salvesen.

Ifølge Salvesen ble hun sydd på stedet av lege. I etterkant har hun vært inne til avhør og vært i samtale med PST. Politiet opprettet sak og sier til Dagbladet at de etterforsker hendelsen som vold.

Salvesen avviser bestemt at hun kobler ekskjæresten Arfan Bhatti (41) eller andre i det norske islamistiske miljøet til hendelsen. Hun peker isteden på det hun kaller «ekstreme krefter på høyresiden».

- Ventet på meg

Dagbladet møter henne en drøye uke etter hendelsen fant sted i begynnelsen av desember, og blåveisen er fortsatt tydelig. Stingene over venstre øye er nylig fjernet. Salvesen tar seg til øyenbrynet og sier at hun fortsatt er redd og rystet av det som har skjedd.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer