Eksistensialisme light

«Vi tygger på livets knokler» bruker det lettvint-filosofiske til å gjøre narr av det lettvint-filosofiske.

SEMINARVISDOM OG GJØRMEBAD: «Vi tygger på tidens knokler» har det moro med et selvopptatt samfunn: Olav Waastad, Espen Alknes, Sigurd Myhre og Ole Johan Skjelbred spiller rollefigurer som bærer deres egne navn. Nia Damerell har skapt scenografien. Foto: Marte Garmann, Nationaltheatret
SEMINARVISDOM OG GJØRMEBAD: «Vi tygger på tidens knokler» har det moro med et selvopptatt samfunn: Olav Waastad, Espen Alknes, Sigurd Myhre og Ole Johan Skjelbred spiller rollefigurer som bærer deres egne navn. Nia Damerell har skapt scenografien. Foto: Marte Garmann, Nationaltheatret Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(TEATER): Tre menn (Myhre, Skjelbred, Waastad) har vært på seminar. Med sine motivasjonsutsagn, bevissthetsøvelser, populærpsykologi og mer eller mindre vitenskapelig begrunnet kunnskap opptrer de som en gruppe. Fjerdemann (Alknes) stilles utenfor.

Kan den nyvunne seminarvisdommen gi sammenhenger våre helter før ikke hadde, eller er den bare egnet til å spre svada og skape forvirring? Svaret er ikke vanskelig å gjette.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer