Kygo:

Eksklusiv norgeskonsert: - Min største noensinne

Kygo vender tilbake til Oslo. Denne gangen for en eksklusiv konsert på Ullevaal stadion.

STØRSTE: Kygo vender hjem. Det markerer han med sin største konsert noen sinne på Ullevaal Stadion. Foto: Sky Agency.
STØRSTE: Kygo vender hjem. Det markerer han med sin største konsert noen sinne på Ullevaal Stadion. Foto: Sky Agency. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det kommer fram i en pressemelding fra Sky Agency.

I samarbeid med NRJ og P5 hits, holder Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahl konsert på Ullevaal stadion lørdag 2. juli. Dette blir eneste konsert Kygo gjør i Norge i 2022. Stadionet rommer 28 000 tilskuere. Ifølge artisten selv blir dette hans største konsert noensinne.

- Jeg gleder meg utrolig mye til å spille på Ullevaal stadion neste år. Jeg kommer til å spille både nye og gamle låter og kommer til å ta med noen gjesteartister. Dette kommer til å bli det største showet jeg noen gang har gjort, og jeg er sikker på at det blir en helt fantastisk kveld, sier Gørvell-Dahl i pressemeldingen.

Kygo sitt først Oslo-show var på festivalen Findings i 2014. Siden den gang har han blitt en av verdens største DJ-er.

Stor karriere

I 2018 gikk han topp 10 på Billboard Hot 100 sammen med Selena Gomez og låta «It Ain´t Me», og har opparbeidet seg milliarder av streams på YouTube og Spotify med hits som «Firestone», «Stole the Show», «Happy Now» og «Higher Love».

I 2015 ble han den artisten som raskest har nådd 1 milliard streams på Spotify, samt kåret til Årets Spellemann. Arrangør, Trond Opsahl i Sky Agency sier han er stolt og glad for å kunne invitere publikum til en spektakulær opplevelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.