Conan O’Brien leder Nobel-konserten

Eksklusivt intervju: - Jeg skal være litt ydmyk, gi meg en Nobel-pris

Fredag lander Conan O’Brien i Norge for første gang, og han gleder seg stort til å stå på scenen under Nobel-konserten.

ERFAREN: Komiker og programleder Conan O’Brien (53) skal lede fredspriskonserten på søndag. –Jeg gleder meg til å besøke Oslo, sier han til Dagbladet. Foto: Noel Vasquez / NTB Scanpix
ERFAREN: Komiker og programleder Conan O’Brien (53) skal lede fredspriskonserten på søndag. –Jeg gleder meg til å besøke Oslo, sier han til Dagbladet. Foto: Noel Vasquez / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Da jeg var liten husket jeg alle fredsprisvinnerne, for det var noe alle de kule kidsa kunne. Jeg må nesten svare Barack Obama. Fikk ikke Khloe Kardashian en fredspris et år, fleiper komiker og «Conan»-programleder Conan O’Brien til Dagbladet.

På søndag skal han lose flere millioner mennesker gjennom fredspriskonserten i Telenor Arena, men det verdenskjente tv-fjeset er ikke helt stø på hvem hans personlige fredsprisfavoritter er. Det er tydeligvis heller ikke i arbeidsbeskrivelsen fra arrangørene.

Googler seg fram

- Jeg er stor fan av Jimmy Carter og Nelson Mandela, «shout out» til Nelson. Mor Teresa var bra. Martin Luther King junior er en favoritt. Så må vi ikke glemme Nicholas Murray Butler i 1931. Google er fantastisk, er det ikke, sier O’Brien og ler.

Han er en opptatt mann, O’Brien, men etter et opptattsignal, korte fraser fra uidentifiserte personer, noen minutter venting, og ikke minst etter å ha telefonisk banket på hos tre assistenter, kommer Dagbladet endelig gjennom.

Aldri vært i Norge

- Hei, hei! Nå er det bare oss to. Jada, jeg lander i Norge på fredag, og gleder meg veldig. Jeg har aldri vært i Oslo, så dette blir gjevt. Planen er å møte så mange mennesker jeg kan og klemme så mange kvinner og menn jeg bare klarer.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer