Ekspress-skilsmisse for Noel Gallagher

Oasis-gitarist Noel Gallagher fikk fredag umiddelbar skilsmisse fra sin kone Megin. De to blir skilt på grunn av Noels utroskap - selv om han påstår at utroskapen er fritt oppspinn.

Egentlig går de to fra hverandre fordi Noel ikke holder ut de endeløse festene som Megin holder i parets hjem i London. Det påsto i hvert fall den 32 år gamle rockestjernen i et intervju med London-avisen Daily Mirror i dag.

- Det som står i papirene om utroskap og slike ting, er bare tull, og det vet Meg godt, sa Noel. -Så lenge vi har vært sammen har jeg aldri bedratt henne, sa Oasis-stjernen om sin to år eldre eks-kone.

Noen lange og vonde rettsforhandlinger måtte Noel og Megin ikke gjennom før de ble skilt: Samlekjennelsen i et rettsmøte der 31 andre par også fikk innvilget sine skilsmissesøknader tok det dommeren mindre enn halvannet minutt å lese opp.

Noels bror, Oasis-vokalist Liam Gallagher, ble skilt fra skuespilleren Patsy Kensit i fjor, og går nå på byen med Nicole Appleton fra jentebandet All Saints. Rykteflommen om brødrene stiger stadig, mens interessen for Oasis som band stadig synker.

(NTB)

LYKKELIGERE DAGER: Noel Gallagher og kona Megan mens de fremdeles var gift.