Ekstra Batman-visninger i Oslo etter kinomassakren

- Hendelsen har økt oppmerksomheten.

MASSAKRESKAPT OPPMERKSOMHET: Jafar Altememy sier at pågangen fra Oslo-publikummet har økt kraftig etter den tragiske kinopremieren i Aurora, Colorado sist fredag. Foto: DC Comics / Ron Phillips
MASSAKRESKAPT OPPMERKSOMHET: Jafar Altememy sier at pågangen fra Oslo-publikummet har økt kraftig etter den tragiske kinopremieren i Aurora, Colorado sist fredag. Foto: DC Comics / Ron Phillips Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):- Det er sjeldent vi har en så travel dag i juli måned, sier Jafar Altememy, daglig leder i Oslo Kino.

I kveld huser kinoen en midnattspremiere av Batman-filmen «The Dark Knight Rises» - fire dager etter den tragiske midnattspremieren på samme film i Aurora, Colorado, hvor 12 mennesker ble drept. 24-årige James Thompson er siktet for hendelsen, og nå har også advokaten uttalt seg på hans vegne. 

- Egentlig skulle premieren bare være i hovedsalen på Colosseum. Men særlig etter fredagens hendelser har vi merket en så stor pågang at vi har måttet åpne tre nye saler, sier Altememy.

- Vi kunne sikkert åpnet fler, men vi har ikke flere saler på Colosseum, legger han til. 

Økt oppmerksomhet Altememy ser ikke bort fra at det er en sammenheng mellom kinomassakren fredag og at 1500 mennesker velger å se premieren i Oslo i kveld.

- Hendelsen førte til en økt oppmerksomhet rundt filmen. Den gjorde at flere ble nysgjerrige, og fikk med seg at det skal være premiere i kveld.

- Har dere motforestillinger mot å øke kapasiteten - og dermed også inntektene - når pågangen skyldes en så tragisk hendelse?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer