Louis C.K.-comeback:

Ekstra show for å hindre svartebørs-salg

Setter opp ekstrashow med komikeren Louis C.K. i kveld.

LOUIS C.K.: Den kontroversielle komikeren Louis C.K. setter opp ekstrashow i Bergen. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB Scanpix
LOUIS C.K.: Den kontroversielle komikeren Louis C.K. setter opp ekstrashow i Bergen. Foto: Stephen Lovekin / REX / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den kontroversielle komikeren Louis C.K. skal i påska holde et eksklusivt show i Bergen. Både fredag og lørdag inntar komikeren scenen på Ricks teater, hvor han skal teste ut tekster til sitt store comebackshow.

Etter enorm interesse ble det satt opp et ekstrashow på lørdag. Nå er det klart at arrangøren Humorkollektivet setter opp nok et show i kveld klokka 21.30.

Svartebørs-billetter

- Louis C.K. er veldig mot svartebørs-billetter. Han har sett at det er blitt forsøkt solgt billetter til en høyere pris, som er ulovlig i Norge. Da legger han heller ut ekstra forestillinger, forteller Bengt Ståle Tvedt hos arrangøren Humorkollektivet.

- Vi har forståelse for at folk som ikke har anledning til å gå, vil ha pengene sine igjen. Men det er ikke riktig at de skal tjene penger på dette. Så håper vi at de vi som vil se Louis C.K. heller vil betale riktig pris for å komme og se ham i kveld.

51-åringen, som egentlig heter Louis Szekely, har vært ute av rampelyset siden 2017 - da totalt fem kvinner beskyldte ham for seksuell trakassering mens metoo-kampanjen raste som verst. Flere av dem sto fram med navn og bilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer