Rammstein spiller to konserter i Trondheim

Ekstrakonsert med Rammstein

Det blir dobbel dose Rammstein i Granåsen neste sommer.

SPARER IKKE PÅ KRUTTET: Rammstein satte bokstavelig talt Ullevaal i brann da de gjestet Oslo i sommer. Nå er det klart at det blir dobbel dose i Trondheim neste sommer. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
SPARER IKKE PÅ KRUTTET: Rammstein satte bokstavelig talt Ullevaal i brann da de gjestet Oslo i sommer. Nå er det klart at det blir dobbel dose i Trondheim neste sommer. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: - Vi solgte 35 000 billetter på en time til Rammstein-konserten i Trondheim. I etterkant har etterspørselen vært helt enorm, sier Mark Vaughan, arrangør hos All Things Live til Dagbladet.

Det hjelper tydeligvis å mase. 27. juli blir det ekstrakonsert på samme sted. Det betyr at Rammstein potensielt sett kan selge 70 000 billetter i en by med et innbyggertall på litt over det dobbelte.

KLINTE TIL: Kysset mellom gitaristene Paul Landers og Richard Kruspe fant sted under låta «Aüslander», det tyske ordet for «utlending». Vis mer

To stadionkonserter

- Vi har virkelig jobbet hardt for å få dette til og det er utrolig at det skjer. Det kommer til å bli en av de største konsertopplevelsene som Norge og Trondheim noen gang har sett. To stadionkonserter etter hverandre, med det største rockebandet og det villeste showet i verden, konkluderer Vaughan.

Rammstein slapp i vår sitt første album på ti år, en plate som toppet listene i flere land på kontinentet.

SVINDLET: Etter å ha kjøpt Rammstein-billetter på svartebørsen, var mange ufornøyde da de fant ut at de var blitt svindlet. Vis mer

Tyskerne er kjent for sine spektakulære og teatralske sceneshow, hvor flammer, raketter og tunge riff er er bærebjelkene. Konsertene kan gjerne inkludere elementer som å grille bandmedlemmer i en gigantgryte eller dynke publikum i skum fra en motorisert gigantpenis.

SPEKTAKULÆRT: Rammstein gjør entré på Ullevaal i sommer. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
SPEKTAKULÆRT: Rammstein gjør entré på Ullevaal i sommer. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer

Ny sjanse

I sommer spilte bandet for et utsolgt Ullevaal, konserten ble anmeldt til terningkast seks i Dagbladet og omtalt som total perfeksjon.

I juli til neste år får man altså to sjanser til å oppleve rockefyrverkeriet på nytt.

Billettene slippes fredag 6. desember.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer