Ekstrakonsert med Springsteen på Valle Hovin

40 000 Bruce-billetter solgt på litt over en og en halv time.

(Dagbladet.no): Dagen etter at Bruce Springsteen spilte til glitrende anmeldelser i Oslo Spektrum, ble billettene lagt ut for salg til hans gjenkomst til Oslo 7. juli neste år.

Det tok bare en og en halv time å selge ut Valle Hovin, som har en kapasitet på 40 000 publikummere. Umiddelbart ble det annonsert at Springsteen spiller ekstrakonsert dagen etter, tirsdag 8. juli.

Full pågang

Og til ekstrakonserten ble det solgt 4000 billetter de første fem minuttene, opplyser konsertarrangøren Gunnar Eide Concerts.

- Det er i øyeblikk full pågang både på nett og telefoner, og køen utenfor billettkontoret på Oslo Spektrum går rundt halve bygningen, sier Kristin Svendsen i konsertarrangørselskapet.

- I og med at det er direkte salg av billetter på nettet, hvilket betyr at hvert billettsalg må gjennom betalingsløsningen, og siden pågangen er så stor, går det sakte på Billettservice.no. De som vil kjøpe billetter her, må rett og slett smøre seg med litt tålmodighet, sier hun.

Kan selge 88 000 billetter

Blir ekstrakonserten også utsolgt, betyr det at New Jersey-rockeren og hans E Street Band har solgt utrolige 88 000 konsertbilletter i Norge i år. Til hans konsert i Oslo Spektrum i går, ble billettene i sommer revet vekk på mindre enn ti minutter.

SJEF I STORSLAG: Bruce Springsteen holder koken og imponerte i Spektrum i går. Ikke rart mange vil ha med seg mannens Valle Hovin-konsert i sommer. Foto: SCANPIX
SJEF I STORSLAG: Bruce Springsteen holder koken og imponerte i Spektrum i går. Ikke rart mange vil ha med seg mannens Valle Hovin-konsert i sommer. Foto: SCANPIX Vis mer

Også i Sverige er det et tilnærmet umettelig marked for konsertbilletter med Bruce Springsteen. Konserten på Ullevi i Göteborg 4. juli selger som hakka møkk, og også her er det nå bekreftet ekstrakonsert dagen etter.