Ekstremt forvandlet slår tilbake

Lene Bergersen var første jente i Ekstrem Forvandling. Her svarer hun på kritikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Debatten om plastikkirurgi-programmet Ekstrem Forvandling har vært brennhet denne høsten. Kritikerne og meningene om hva som er galt med programmet har vært mange.

De mest markante kritikerne har vært SVs Inga Marte Thorkildsen, Ingrid Bjørnov og lege Knut Skolleborg. De tre har i tur og orden kommentert og kritisert programmet i Dagbladet, mens programmets deltakere i stor grad har holdt seg tause - eller snakket ut i Norsk Ukeblad, som hadde betalt for å få redaksjonell enerett til serien.

- Siste ord

Nå har imidlertid programmets første deltaker, Lene Bergersen fra Nannestad, sendt Dagbladet.no et innlegg hvor hun svarer på kritikken. Til Dagbladet.no sier Bergersen at hun har ønsket å svare sine kritikere, og at hun med brevet vi gjengir nedenfor anser seg ferdig med debatten om programmet og sin egen rolle i det.

- Jeg føler at dette brevet er mine siste ord i saken, sier Bergersen til Dagbladet.no.

Tidligere innlegg

Hvis du ikke husker eller skulle ha fått med deg de tidligere innleggene i debatten, så kan du oppdatere deg via disse lenkene først:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer