Ekte fake?

The Osbournes-barna innrømmer juks i reality-serien om dem.

To av barna til Sharon og Ozzy Osbourne hevder overfor ABC at flere av episodene i realityserien om familien var iscenesatt.

- Den falskeste episoden i programmet var familiemøtet, for det var MTVs ide, sier Kelly til ABC. Familiemøtet endte med en høylytt krangel, men det var altså ikke noe Osbournefamilien har for vane å gjøre.

Heller ikke episoden med hundepsykologene skal ha vært ekte, hevder Jack. MTV skal foreslått å kalle inn psykloger for å hjelpe familiens umulige hunder, for så å få Sharon til å ringe og bestille dem.

Men Ozzy nekter. Gjennom sin talsmann hevder han overfor den britiske avisa The Guardian at ingenting er iscenesatt i showet, og at han og Sharon ikke ville ha godtatt noen ting som ikke er ekte.

- Du kunne ikke iscenesatt noenting med den familien. Det er det vakre med showet, sier en talsmann for MTV ifølge The Toronto Star.

Så spørs det om de to frittalende ungdommene klarer å undergrave «The Osbournes» troverdighet. Forrige uke satt den nyeste episoden av serien seerrekord i USA med 6,6 millioner seere.

<B>SUKSESSFAMILIEN: Osbourne-familien har eventyrlig suksess med reality-showet sitt. Nå hevder barna at det ikke er så ekte likevel.