Ekte vare

Sammen med sin musikalske følgesvenn Al Casey utgir Lee Hazlewood, best kjent fra sitt legendariske samarbeid med Nancy Sinatra, 11 låter innspilt de siste 25 åra.

Her er perler og knapper fra lomma til en mester. En sang som «Your Thunder & Your Lightning» har voldsom slagkraft, mens duetten «Save a Place for Me» med Melissa (Hazlewood husker ikke hva hun het til etternavn) ikke når opp til Nancy & Lee-standarden fra 60-tallet.

Diverse artister

Stjernelag med sterk og helhjertet samling.
Tittel: «Total Lee - The Songs of Lee Hazlewood»
Plateselskap: City Slang/Virgin

Likevel har albumet en spontanitet og ektefølthet som gjør den til en utmerket, lavmælt introduksjon til den dyptsyngende søndagsmorgen-crooneren fra Port Arthur i Texas.

Thrond Asker spiller Hazlewood og Celine Østli Andersen Nancy Sinatra på en kuriøs fem spors EP innspilt i Halden. Sammen med sine musikere gjør de en god jobb med et takknemlig materiale, i dyptsyngende respekt for opphavsmannen. De har utvilsomt hatt mye moro i Halden.

Some Velvet Evening

Halden-gjeng med entusiastisk hyllest.
Tittel: «The Songs of Lee Hazlewood»
Plateselskap: Walking Boots Records

Så til en øyeblikkelig klassiker: Lambchop , St. Etienne , Tindersticks , Calexico , Madrugada , St. Thomas og ti andre artister hyller Hazlewood på en fabelaktig samling coverversjoner. Kjent og ukjent, og hele veien utført med presisjon, tyngde og ydmykhet. Sommervin fra ende til annen.