Ektemannen fra helvete

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MIN MILDE KRITIKK

av Shabana Rehmans Krekar-løft har ført til et morderisk ballespark tilbake fra hennes ektemann. Når Nordbø svarer på kritikken mot kona regner jeg med at det er fordi Rehman er journalistikkens svar på Milli Vanelli. Hun bare mimer til andres tekster. Nordbø indikerer at min useriøse og Krekar-ryggsleikende møteledelse forrige tirsdag på FAGforeningen nærmest tvang hans kone til å handle. Dagfinn Nordbø er et forbilde for alle Arne Olav`ene i verden. Han forsvarer Shabanas ære mer glødende enn Mullah Krekar forsvarer sin Rokhosh.

Hovedinnvendingen til Nordbø er at jeg drakk hele tre halvlitre på to timer og tjue minutter. Men hele hensikten med bardebatter er nettopp at man skal drikke øl og debattere. Nordbø henger for mye sammen med muslimske kvinner. Det er ingen prestasjon å snakke, lese og høre etter tre øl. Hadde Nordbø framført sin kritikk på møtet og ikke to dager etterp skulle han også merket at kraften i mitt snakketøy etter tre øl hadde gjort han like lav over havet som sin kone.

Jeg beklager at ekteparet Rehman følte seg som månefisker på debatten. Problemet ligger i at de ikke har skjønt hva FAGforeningen er. Shabana Rehman sa på «Først og Sist» at hun følte hun måtte gjøre noe, fordi debatten til hennes overraskelse handlet om boken til Krekar og ikke han som person. Men hele konseptet til FAGforeningen er å ta for seg en fagbok hver gang! Det står svart på hvitt i innbydelsen: «Fagbok til debatt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.