Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ekteskapet i krise

En prøveseparasjon er på trappene for ekteparet Victoria og David Beckham.

LONDON (Dagbladet): Ifølge avisa News of the World er Victoria svært misfornøyd med ektemannen. Selv om deres tredje barn er på vei, skal paret rives fra hverandre av eksplosive krangler. Ifølge venner av paret skal Victoria være svært misfornøyd med ektemannen.

-  Hun hater utseende hans, hun hater tatoveringene hans, hun hater banningen hans. Hun anser seg som mer forfinet enn David, og har gått rundt og sagt at hun har giftet seg med en bølle fra Essex, og at han har mistet tråden i det han gjør, sier en av avisas kilder.

På telefonen

Ifølge News of the World krangler paret konstant over telefonen, fordi de nesten ikke tilbringer tid sammen. Angivelig flykter Victoria fra Madrid så ofte hun kan fordi hun ikke ønsker å tilbringe tid med David.

-  Det har blitt så ille at de har snakket om en prøveseparasjon, slik at de kan få klarnet tankene. David kranglet med Victoria forrige mandag. Han ropte «Jeg klarer ikke mer. Dere ødelegger livet mitt. La meg være i fred!».

-  De fleste kranglene deres er på telefonen, for de er nesten aldri sammen. De er bare sammen når de skal promotere noe eller vise seg fram, sier kilden.

David og Victoria ble sist sett sammen på Hard rock Café i Madrid for to uker siden. Ifølge venner skal deres offentlige opptredener maskere problemene i ekteskapet. Paret har vært gift i fem år, har sønnene Brooklyn (5) og Romeo (2) og venter sin tredje sønn i mars.

Stressende

Både David og Victorias venner skal være bekymret for deres mentale tilstand, og for graviditeten. Hun har blitt advart mot å reise så mye fram og tilbake mellom London og Madrid, men sier til venner at hun ikke orker å være med ektemannen

-  Hun sier at han har blitt arrogant. Den konstante kranglingen er veldig stressende for henne, og hun hyperventilerer. Hun forteller at han ringer hjem, og vil bare snakke med sønnene sine, sier en venn.

Sinne

Ifølge vennene skal Victoria ha mobbet David med at han hadde mistet tråden som fotballspiller og ektemann, noe som skal ha gjort ham rasende. David skal ha vist et voldsomt sinne i det siste, og han ble sett av flere medier i en voldsom krangel med direktør David Dain i det engelske fotballforbundet.

De to røyk i tottene på hverandre på stadion i Katowice i Polen etter landskampen onsdag. Dain forlangte at Beckham skulle snakke med media, men Beckham ropte ut at han nektet å gjøre det.

KLARER IKKE MER: David Beckham skal ha ropt at han ikke klarer mer, og at familien ødelegger livet hans.
MISFORNØYD: Victoria Beckham skal være svært så misfornøyd med ektemannen. - Jeg har giftet meg med en bølle, skal hun ha sagt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling