«Hver gang vi møtes»:

Eldar Vågan røres til tårer av Danskens hyllest

Det blir sterk kost i lørdagens utgave av «Hver gang vi møtes» på TV 2. 

HYLLER: Det blir sterk kost i lørdagens utgave av «Hver gang vi møtes» på TV 2. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag er det duket for nok en episode av seer-favoritten «Hver gang vi møtes» på TV 2, hvor syv kjente artister samles på en gård for å synge hverandres sanger.

Denne lørdagen er det den folkekjære artisten Eldar Vågan (56), kjent fra musikk-gruppen «Vazelina Bilopphøggers» som skal hylles.

Når Esben «Dansken» Selvig (38) skal synge en av Vågans sanger blir det følsomt rundt bordet, hvor både Vågan, Margaret Berger (31) og Hanne Sørvaag (37) tar til tårene.

- Musikken ble veldig viktig for meg da jeg var liten, og når jeg skulle bla igjennom dine egne låter var det en låt som traff meg med en gang. Den minna meg om en følelse jeg hadde da jeg var liten. Da jeg hørte på «Vazelina» og kjente på savnet etter Danmark og faren min, sier han i programmet.

Låten Selvig laget sin egen versjon av var «Neonlys på Karl Johan».

Også for «Dansken» selv ble det følsomt.

- Det blir veldig spesielt å stå og spille Eldars låt foran han med tanke på den betydningen han og «Vazelina» har hatt for meg som barn, så nå følte jeg ringen var slutta. Takk for alt dere gjorde for meg», sier han etter fremførelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer