Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Elin gjorde reint bord

Elin Tvedt stiller vanligvis ikke opp i talkshow, men hun gjorde et unntak for Bård Tufte Johansen og Harald Eia i gårsdagens nypremiere på «Åpen post». Og hun syntes ikke de var slemme med henne.

- Nei, det var de ikke, jeg hadde faktisk forventet at det skulle bli verre. Jeg visste hva jeg gikk til, forsikret TV2s Vær-Elin etter innspillingen av det første av 20 nye programmer med NRKs autoriserte tøysekopper. Hun er fan av programmet, og syntes det var en ære å få være første gjest.

- Jeg pleier å si nei fordi jeg synes det er skummelt. Men det er gøy at de har det moro med kjendiser, sa Elin, som måtte innrømme at hun var nervøs da hun ventet på å slippe til.

- Det blir veldig annerledes. Jeg er vant til å få bestemme selv når jeg er på skjermen, sa Elin, som av Bård ble introdusert som «penere enn Siri Kalvig».
Harald var ikke snauere enn at han innrømmet at han fikk erotiske tanker av å se været på TV2. Han og Elin har dessuten minst én ting felles; de er begge misbrukt på nettet. I hvert fall ifølge «Åpen post»...

- Tar seg opp

- Deilig å være ferdig med det første programmet, sa en fornøyd Bård Tufte Johansen mens publikum forlot Studio 1 på Marienlyst i går kveld.

- Programmet vil utvikle seg mye, og det vil komme flere typer og sketsjer etter hvert.

- Vi føler oss trygge. Hvis det blir sånn passe første gang, så tar det seg alltid opp, legger Harald til. De synes begge det er deilig å ha bare to sendinger i uka, mot tre sist.

- Det ble for mye stress. Vi jobba oss i hjel og sov dårlig om natta.

Larsen

Årets utgave av «Åpen post» er lagt til en lissom-bakgård på Grünerløkka. Husbandet Gass er på plass, men Finn Kalvik-nyhetene og dophuet Jarle er borte. Og allerede under åpningsvignetten dukker den første nykommeren opp. Han heter Larsen, og er skuespiller og en av Norges mest brukte statister.

Gutta hadde også lagd sin helt spesielle versjon av «Jul i Skomakergata».

- Jeg lukter bråk, sa Harald i programmet. Etterpå innrømmet han at han hadde fått tillatelse av både regissøren og Henki Kolstad selv.

- Så det essensielle spørsmålet; banka dere «Mandagsklubben»?
- Jeg håper da det, men det vil nok variere litt. Vi har kontakt, og har harde Mandagsklubb-analyser, avslører Bård. Han synes det er morsomt med konkurranse.

- Vi vil jo være morsommere, da, men Thomas (Giertsen) har mer drag på damene og er mer folkelig. Vi er mer rare, slår Bård fast.

- Hva var analysen etter starten på «Mandagsklubben»?
- Objektivt sett: bra, selv med dårlige gjester. Om vi er bedre er opp til foreldrene våre og pressen, sier Bård.

RYDDET BORDET: Elin Tvedt ble presenterte som 'TV2s egen solstråle' og tok raskt kommandoen i talkshowet. Bård Tufte Johansen og Harald Eia har fått med seg Larsen som ny mann i teamet.
MIDTPUNKT: Elin Tvedt trivdes tydeligvis som midtpunkt under sesonåpningen på Åpen Post. Harald Eida innrømte at han fikk erotiske tanker av å se været på TV 2.
UNNTAK: Elin Tvedt stiller vanligvis ikke opp i talkshow, men gjorde et unntak fordi hun liker Åpen post så godt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling