Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Elin Sigvardsson

Talentfull svensk sanger og låtskriver som har mye å gå på.

CD: Elin Sigvardsson turnerer for tida med Lars Winnerbäck, som også har produsert - og spiller gitar - på debutalbumet hennes. I tillegg bidrar tre musikere fra bandet hans, mens Elin spiller gitar, piano, trekkspill, munnspill, fløyte m.m.

En allsidig dame altså, som svinger mellom viser, pop, country og rock. Og det høres ikke sånn ut, men hun hevder at hun heller lytter til Bob Dylan og Nick Drake enn til Joni Mitchell og Tori Amos. Vår egen Unni Wilhelmsen er for øvrig en kurant sammenlikning.

Og dette at hun likner på for mange andre, blir et problem. Låtene er heller ikke veldig spennende, selv om Winnerbäck med små grep makter å løfte flere av dem. Lydbildet er åpent, innbydende og veldig amerikansk, og Elin synger fint. Likevel detter plata noe halvveis, etter at de første fire låtene har satt en høy standard. Unntaket er «If I».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media