Elin Tvedt: - Det blir rart å våkne i morgen

Har siste dag på jobb som væranker i TV 2.

SISTE DAG:  Elin Tvedt  gir seg som væranker i TV 2 .  Her har hun siste dag på jobben. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SISTE DAG: Elin Tvedt gir seg som væranker i TV 2 . Her har hun siste dag på jobben. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): 20 år etter at Elin Tvedt debuterte som værdame på TV 2, gir hun seg foran værkartet.

- Det gikk først opp for meg i dag at det er hundre ting å ordne nå som jeg slutter. Jeg har ikke e-post adresse lenger og jeg må bytte mobilabonnement, sier Tvedt og fortsetter:

- Vokst opp her - Det blir nok litt rart å våkne opp i morgen uten å skulle hit, hvor jeg på mange måter har vokst opp. Men jeg har så mange venner her at jeg nok kommer til å stikke innom av og til.

Under siste opptak ble hun overrasket av kolleger med værbilde fra hjemstedet Ølen.

Nå skal hun jobbe frilans med egne prosjekter. Tidligere har hun studert bedriftsøkonomi på BI og gått på Journalisthøgskolen.

- Jeg stresser ikke så mye med det enda og vet bare at det skal bli deilig å slippe å kjøre de tre timene fra Ølen til Bergen. Det er en av hovedårsakene til at jeg slutter. Jeg orker ikke den kjøreturen lenger, sier hun.

Det tar tre timer å kjøre fra Ølen til Bergen. Når Tvedt har startet tidlig på jobb, har hun måtte dra til Bergen kvelden før eller ved fire tiden om morgenen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer