Elin Tvedt

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hun ser så liten ut der hun kommer vandrende over Bergens-brusteinene, lyshåret og smilende, og kledd som en hvilken som helst norsk ungdom, i sommerlige, ettersittende klær og med en liten sekk som dasker muntert mot ryggen. Hvis man ikke hadde visst bedre, ville man ikke sett at her kommer en av meteorologisenteret Storms nøkkelværmeldere, med navn som TV2 og TVNorge på kundelisten. Men like viktig er nok at 24-åringen fra Ølen svært ofte opptrer i de våte drømmene til en stor del av Norges seksuelt aktive menn. For når det gjelder utseende har hun virkelig hatt medvind, vestlandsskjønnheten med sangstemmen og videregående på handel- og kontorlinja. Så hvem skulle trodd at hun fordriver tida med å skrive triste popballader og være i spøkelseshus midt på natta, og at hun fryder seg over å ha et par orkaner og en flom på samvittigheten?

- HVA SYNES DU

om at du er en del av guttedrømmene til svært mange værmeldingsfantaster?

- Når jeg møter fulle menn på byen som ber meg på middag, prøver jeg å være hyggelig mot dem. Jeg er tross alt forpliktet til å ha et ansikt utad gjennom den jobben jeg har. Først når de blir perverse eller begynner å mase, må jeg si ordentlig ifra, forklarer hun rolig med flate skarre-r-er. Hun sier det så forretningsmessig at det virker som om det er en del av værdamejobben å ha fulle, siklende, desperate menn teipet til føttene når man går ut på byen. I alle tilfelle sier hun nei til alle forespørsler av luguber art, bare så det er klart. For selv om Elin Tvedt er et svært snilt og tålmodig tilbedelses- og intervjuobjekt, er hun også svært bestemt. De som ber henne med ut under dekke av at de «ikke er som de andre», kan vente seg å bli kastet ut i det evige mørke, med et vagt håp om at hun skal gjøre det slutt med kjæresten som eneste lyspunkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer