Elins debut på catwalken

I går kveld debuterte Elin Tvedt (27) på catwalken med bar mage og iført tettsittende ull, plast og nylon. - Jeg var ikke nervøs, sa modelldebutanten til Dagbladet etterpå.

Norges mest populære værdame viste ingen blygsel på catwalken på trendstedet Buddha Bar i Oslo sentrum seint i går kveld.

- Jeg har bestemt meg for at jeg bare skal bli med på to moteshow. Dette var imidlertid kjempegøy, fortalte Elin Tvedt til Dagbladet.

God venn

Elin Tvedt sluttet som værdame i TV2 like før jul. Nå jobber hun som tv-medarbeider i nystartede Cee. Tv. Onsdag var hun på stopp-volden-konserten på Holmlia i følge med sin gode venn Espen Lind.

I går stilte hun opp på moteshowet fordi hun er en god venn av skredderen og designeren T-Michael (35) fra Bergen.

- Den andre moteoppvisningen min blir en visning i Haugesund. Nå vil jeg konsentrere meg om jobben, sa Elin før hun beinfløy av gårde iført klærne hun viste fram.

Jobbet bra

Designeren og vennen T-Michael hadde kledd opp Elin i et antrekk som besto av en tettsittende topp og matchende bukse.

- Jeg ville vise henne i en annen situasjonen enn det vi er vant til. Hun var akkurat slik jeg hadde tenkt; hun jobbet vanvittig bra, sier T-Michael.

JOMFRUTUR: - Dette var kjempegøy, sa Elin Tvedt til Dagbladet etter sin debut på catwalken. Men én tur blant publikum var nok for tv-seernes yndling.Foto: JEANETTE LANDFALD