Elizabeth Olsen er ikke redd for å gjøre nakenscener

Ble inspirert av Kate Winslet.

HAR NAKEN-FORBILDE: Elizabeth Olsen har ingen problemer med å spille inn nakenscener etter å ha sett 13 år eldre Kate Winslet i «Holy Smoke» fra 1999. Foto: Reuters / Scanpix
HAR NAKEN-FORBILDE: Elizabeth Olsen har ingen problemer med å spille inn nakenscener etter å ha sett 13 år eldre Kate Winslet i «Holy Smoke» fra 1999. Foto: Reuters / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Skuespilleren Elizabeth Olsen (26) er i disse dager aktuell i den andre filmen om superheltlaget i Marvels massive tegneserieunivers, «Avengers: Age of Ultron».

I et nytt intervju med magasinet til nettbutikken Net-a-porter forteller hun at hun ikke var i tvil da hun ble tilbudt rollen.

- Du sier ikke nei til «The Avengers», sier hun til magasinet.

Rollemodeller I tillegg forteller hun blant annet om sine rollemodeller innen film, og at hun elsker Cate Blanchett og Kate Winslet. Sistnevnte skal være årsaken til at hun ikke har noen problemer med å spille inn nakenscener.

- Jeg husker at jeg så «Holy Smoke» og tenkte det var betryggende å se en ung Kate gjøre noe som på mange måter var veldig modig. Det trenger ikke ødelegge karrieren hvis du gjør nakenscener eller tar risker, sier Olsen.

Hun legger ikke skjul på at verken venner eller familie er for det å være naken på film. Et sted går grensa også for den unge skuespillerinna.

- Dere får aldri se meg gjøre en photoshoot i bikini på en strand. Det er en karakter jeg aldri kommer til å spille.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.