HAR NAKEN-FORBILDE: Elizabeth Olsen har ingen problemer med å spille inn nakenscener etter å ha sett 13 år eldre Kate Winslet i «Holy Smoke» fra 1999. Foto: Reuters / Scanpix
HAR NAKEN-FORBILDE: Elizabeth Olsen har ingen problemer med å spille inn nakenscener etter å ha sett 13 år eldre Kate Winslet i «Holy Smoke» fra 1999. Foto: Reuters / ScanpixVis mer

Elizabeth Olsen er ikke redd for å gjøre nakenscener

Ble inspirert av Kate Winslet.

(Dagbladet): Skuespilleren Elizabeth Olsen (26) er i disse dager aktuell i den andre filmen om superheltlaget i Marvels massive tegneserieunivers, «Avengers: Age of Ultron».

I et nytt intervju med magasinet til nettbutikken Net-a-porter forteller hun at hun ikke var i tvil da hun ble tilbudt rollen.

- Du sier ikke nei til «The Avengers», sier hun til magasinet.

Rollemodeller I tillegg forteller hun blant annet om sine rollemodeller innen film, og at hun elsker Cate Blanchett og Kate Winslet. Sistnevnte skal være årsaken til at hun ikke har noen problemer med å spille inn nakenscener.

- Jeg husker at jeg så «Holy Smoke» og tenkte det var betryggende å se en ung Kate gjøre noe som på mange måter var veldig modig. Det trenger ikke ødelegge karrieren hvis du gjør nakenscener eller tar risker, sier Olsen.

Hun legger ikke skjul på at verken venner eller familie er for det å være naken på film. Et sted går grensa også for den unge skuespillerinna.

- Dere får aldri se meg gjøre en photoshoot i bikini på en strand. Det er en karakter jeg aldri kommer til å spille.

Kjente tvillingsøstre Olsen forteller også om hvordan hun ser opp til sine verdensberømte tvillingsøstre Mary-Kate og Ashley Olsen, som først ble kjent gjennom 90-tallsserien «Full House».

INSPIRASJON: Kate Winslets nakenscener mot Harvey Keitel i «Holy Smoke» (1999). Foto: Stella pictures
INSPIRASJON: Kate Winslets nakenscener mot Harvey Keitel i «Holy Smoke» (1999). Foto: Stella pictures Vis mer

De to tvillingssøstrene har også gjort det bra som designere. I 2013 lanserte de et designsamarbeid med den norske kleskjeden Bik Bok.

Nylig ble det kjent at komiserie «Full House», som var i produksjon fra 1987 til 1995, får en spin-off-serie på Netflix. Mary-Kate og Ashley Olsen, som delte på rollen som sjarmtrollet Michelle Tanner i serien, hadde ikke fått beskjed om at serien skal gjenopplives, ifølge Variety.

- Jeg antar at vi skal snakke med serieskaperne og se hva som skjer, sa Mary-Kate i et intervju med WWD.